Slik får du liplineren til å sitte perfekt

25.08.2016 21:58
Hvis du er glad i et matt, naturlig uttrykk på leppene, har du kanskje forsøkt å kun bruke lipliner. Da vet du nok, som meg, at det er sykt vanskelig å få den til å holde seg pen hele dagen.
 
Det er lite fuktighet i en lipliner, og du får dermed ikke de samme fordelene som hvis du for eksempel bruker en leppestift eller gloss på leppene. Liplineren ender gjerne opp med å flasse (noe som ikke er særlig sjarmerende), eller fade ujevnt.
 
Men - det finnes måter du også kan få en lipliner til å sitte pent hele dagen, og yndlingstrikset mitt er å bruke leppepomade som en primer under selve liplineren.
 
Jeg sverger til Lypsyl, som hverken er for oljete slik at liplineren begynner å skinne eller for fet slik at den klumper seg. Dessuten er den billig!
 
Jeg synes den lille fuktigheten leppepomaden gir får liplineren til å sitte lengre, penere og fade jevnere.
 
Bare pass på at du ikke tar på for mye, det skal bare være litt under.
 
Kylie Jenner ga virkelig liplineren en renessanse i 2015. Alle ville vite hva hun brukte på leppene for å gi dem det matte, bruntonede uttrykket, og MAC var utsolgt for Spice-liplineren - antakeligvis på grunn av nettopp frøken Jenner. Nå har trenden blitt allemannseie, men det gjør den ikke mindre fin for det :)
 
 
 
 
 

—————

Tilbake